آن دسته از متقاضیان تحصیل در چین که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاههای این کشور می‌شوند باید برای دریافت ویزای دانشجویی چین اقدام کنند. ویزای دانشجویی X-Visa  یا Student Visa نوعی از ویزا است که دانشجویان محصل در دانشگاههای چین باید برای دوره‌های زبان بالای ۶ماه، کارشناسی و کارشناسی ارشد دریافت کنند. اگر مدت اقامت فرد در کشور چین کمتر از ۶ماه باشد نیازی به X-Visa‌ یا ویزای دانشجویی نیست. برای اقامت کمتر از ۶ماه نوع دیگری از ویزا به نام F-Visa صادر می‌شود. ویزای دانشجویی چین بین ۶ماه تا ۱سال اعتبار دارد و دانشجویان می‌توانند پس از اتمام ویزا اقدامات مربوط به تمدید آن را در کشور چین انجام دهند. رای دریافت ویزای دانشجویی چین چه مدارکی لازم است؟

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل ۶ماه اعتبار
  • فرم‌های تکیمل‌شده دریافت ویزا
  • عکس ۳در۴ پشت‌نویسی شده (۲ قطعه)
  • اصل و کپی تأیید خارجه فرم درخواست ویزای دانشجویی- JW201 یا JW202- صادر شده از سوی واحد مربوط دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه با ترجمه انگلیسی و تأیید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
  • پرداخت هزینه صدور ویزا (۱۱۴ دلار برای X-Visa و ۷۳ دلار برای F-Visa)
  • گواهي‌نامه معاينه بدني Physical Examination برای کسانی که دوره تحصیلی‌شان بیش از یک سال طول می‌کشد.
توضیح: دریافت گواهی‌نامه معاینه بدنی یا سلامت برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان متقاضی ویزا باید فرم سلامت را از سایت دانشگاه خود در چین گرفته و برای انجام آزمایش‌ها و معاینات مربوط به آن، به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
  • پس از گذشت ۴ تا ۷ روز کاری از زمان ارائه مدارک بالا، ویزا صادر می شود.
  • بعد از ورود به چین، دانشجویان نیاز به خرید بیمه‌نامه (از کشور خود یا کشور چین) دارند.
  • ویزای تحصیلی چین multiple  است و محدودیتی برای تعداد سفر ندارد.
  • بستگان درجه یک دانشجویان متأهل با دریافت ویزای همراه چین می‌توانند دانشجو را در سفر به این کشور همراهی کنند.

جستجوی برنامه ها