کشور چین پرجمعیت ترین کشوردنیاست و در شرق قاره ی آسیا واقع شده است. از نظر وسعت سومین یا چهارمین کشوردنیاست و از نظر وسعت خاکی دومین کشور بزرگ دنیا بدون احتساب آب های داخلی است. چین دارای چشم اندازهای طبیعی متنوعی است که از استپ‌های جنگلی و بیابان‌هایی چون گبی و تکله‌مکان در ناحیهٔ خشک شمالی نزدیک به مغولستان و سیبری ِ روسیه گرفته تا جنگل‌های زیرگرمسیری در سرزمین‌های مرطوب جنوبی نزدیک به ویتنام، لائوس و برمه را در برمی گیرد. مناطق غربی چین ناهموار است و مرز طبیعی چین را با هند ، رشته کوه های هیمالیا و تیان شان ترسیم می کنند.

زبان رایج مردم چین، چینی است و واحد پولی آن یوآن می باشد. شهرهای مهم چین عبارتند از : پکن، شانگهای، گوانجو و هنگ کتگ. چین همواره یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری بوده که در تمام ماه های سال گردشگران زیادی به آن سفر می کنند. اما سه هفته ی طلایی در چین وجود دارد که آئین ها و مناسبت های خاص آن هفته ها از جمله جاذبه های گردشگری چین محسوب می شود. این هفته ها عبارتند از : تعطیلات روز می ، تعطیلات روز ملی چین و تعطیلات جشنواره بهاره. دو هفته ی آخر اکتبر نیز که نمایشگاه تجارت جهانی در گوانجو برگزار می گردد یکی دیگر از زمان های پر طرفدار برای سفر به چین است و تعداد زیادی تجار و صاحبان کسب و کار در این بازه زمانی به گوانجو سفر می کنند.

شهر پکن بعنوان مرکز سیاسی و تجاری چین با وسعت حدود ۸۰۰۱۶ کیلومتر مربع یکی از مهمترین و جذاب ترین پایتخت های جهان محسوب می شود. پکن دارای آب و هوایی چهارفصل بوده و بهترین زمان برای مسافرت به این شهر، فصل پاییز و بهار می باشد.آثار بسیار زیبا و باستانی پکن، خود حکایت از قدمت ۳۰۰۰ ساله این شهردارد. مسئولان شهر پکن برای جزب جهانگردان اقدامات زیادی را فراهم ساخته که از ساخت هتل های بسیار شیک و مجلل، مراکز تفریحی، مراکز خرید، سالنهای نمایش، امکانات خوب حمل و نقل شهری، محلهای مختلف برای اجرای اپرای Peking، و دیگر اماکن امروزی در کنار آثار باستانی همچون میدان Tianamen، شهر ممنوعه، قصرهای امپراطوری، دیوار بزرگ چین و معبد آسمانی،قصر تابستانی و عمارت های زیبا همگی بهانه ای است برای حضور میلیونها توریست و جهانگرد از سراسر جهان در این شهر.

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین (ویزای نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

جستجوی برنامه ها