برنامه خود اشتغالی کانادا ویژه هنرمندان و ورزشکاران
برنامه خود اشتغالی کانادا ویژه هنرمندان و ورزشکاران
دی ۱۷, ۱۳۹۷
تحصیل پزشکی در ژاپن
تحصیل پزشکی در ژاپن
دی ۱۸, ۱۳۹۷
نمایش همه
تحصیل رایگان در آلمان , مهاجرت تحصیلی به آلمان , تحصیل در چین

تمام آنچه که باید درمورد تحصیل در ژاپن بدانید!

 بیمه سلامت در آلمان

چگونه تحصیلی آسان در ژاپن داشته باشیم؟

آشنایی با کشور ژاپن

ژاپن با مساحت حدود 378 هزار متر مربع در بین کشورهای جهان مقام 52 و در بین کشورهای آسیایی مقام 13 را داراست. ژاپن یکی از قوی تر کشورهای آسیایی در زمینه صنعت, تکنولوژی و دانش روز دنیا به شما می رود. ژاپن با دارا بودن 770 مرکز آموزشی، 86 دانشگاه خصوصی و 95 دانشگاه دولتی و 2.8 میلیون دانشجو عنوان یکی از پیشرفته ترین کشورهای آسیایی را به خود اختصاص داده است.

دولت ژاپن سالانه پذیرای تقریبا 130هزار دانشجوی خارجی است که تصمیم دارد این رقم را تا سال 2020 به دو برابر برساند و همچنین دانشگاه های ژاپن به دلیل تدریس به زبان انگلیسی و پیشتازی و موفقیت در عرصه تکنولوژی یکی از بهترین مقصدهای دانشجویان بین المللی محسوب میشود.

از نظر اقتصادی حتی با وجود آثار مخرب ناشی از جنگ های جهانی بر روی ژاپن، اما سومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است.

هزینه های زندگی در ژاپن

متوسط هزینه زندگی در ژاپن ۸۸ هزار ین (۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) در ماه است. طبیعتا گران‌ترین شهر ژاپن پایتخت این کشور، توکیو، است. سازمان خدمات دانشجویی ژاپن (JASSO) هزینه بالغ بر ۱۰۳ هزار ین (۴ میلیون تومان) در ماه را برای مخارجی همچون کرایه خانه، غذا، بیمه، تفریح و دیگر هزینه‌ها مناسب می‌داند.

اگرچه بسیاری از دانشگاه‌های ژاپن مسکن مناسبی برای دانشجویان خارجی در نظر گرفته‌اند. هزینه این مسکن‌ها به نسبت پایین است اما تعداد آن‌ها به اندازه همه دانشجویان خارجی نیست. بنابراین باید زودتر از موعد نسبت به اجاره آن‌ها اقدام کرد. سوپرمارکت‌های ژاپن هم برای تامین مایحتاج غذایی قیمت‌های بسیار مناسبی دارند. به طور کلی یک دانشجو ماهیانه حدود ۱۰ هزار ین (۳۸۰ هزار تومان) باید صرف غذا کند.

چگونگی نظام آموزشی

تحصيلات‌ ابتدايی در ژاپن‌ از ۶ سالگی آغاز می‌شود كه‌ دانش آموران در آن‌ دروس‌ پايه‌ را فرا می‌گيرند. مدت‌ تحصيلات‌ ابتدايی در ژاپن (Elementary Schools) شش سال است. سپس‌ دانش‌آموزان‌ وارد دوره‌ دبيرستان‌ می‌شوند كه‌ تحصيلات‌ در آن‌ به‌ دو دوره‌ سه‌ ساله‌ تقسيم‌ می‌شود. تحصيلات‌ ابتدايی و دوره اول دبيرستان Lower Secondary Schools) ) در مجموع‌ ۹ سال‌ است‌ كه‌ اجباری است.

در اين‌ زمان‌ دانش‌آموز می‌تواند دبيرستان‌ را ترک كند و در كالج‌های فناوری College of Technology) ) در ژاپن ادامه‌ تحصيل‌ دهد يا در سه سال‌ دوره‌ دوم‌ دبيرستان‌ Upper Secondary Schools) ) ادامه‌ تحصيل‌ دهد و در پايان‌ دوره‌ ۱۲ ساله‌ تحصيلات‌ پيش‌دانشگاهی، موفق‌ به‌ گرفتن‌ ديپلم‌ دبيرستانی شود. دانش‌آموزان‌ در امتحانات‌ سراسری تحت‌ عنوان‌ NCUEE شركت‌ می‌كنند. اين‌ امتحانات‌ از ۱۸ درس‌ در موضوع‌های زبان‌ ژاپنی، علوم‌ اجتماعی، رياضيات، علوم‌ و زبان‌ خارجی برگزار می‌شود.

تحصیلات قبل از شروع مقطع کارشناسی در دانشگاه و نیز دوره کارشناسی به زبان ژاپنی ارائه میگردد. در مقطع کارشناسی دانشجویان باید آشنایی کامل با زبان ژاپنی داشته باشند. البته متقاضیان ادامه تحصیل در ژاپن میتوانند یک سال قبل از ورود به تحصیلات دانشگاهی در کالج های زبان ژاپنی شرکت کنند. تحصیل کارشناسی در ژاپن به زبان انگلیسی مقدور نمی باشد.

تحصیلات دانشگاهی

برای ورود به‌ دانشگاه‌های ژاپن‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ و گذراندن‌ موفقيت‌آميز امتحانات‌ سراسری ورودی دانشگاه‌ها (NCUEE) الزامی است. مراكز آموزش‌ عالی در ژاپن‌ به‌ سه‌ دسته‌ دولتی، محلی و خصوصی تقسيم‌ می‌شوند. دانشگاه‌های دولتی و محلی تحت‌ پوشش‌ وزارت‌ آموزش، علوم‌ و فرهنگ‌ ژاپن‌ هستند. دانشگاه‌های خصوصی نيز با مجوز اين‌ وزارتخانه‌ فعاليت‌ می‌كنند و با در نظر گرفتن‌ مسائل‌ آموزشی، درصدی از هزينه‌های خود را نيز از دولت‌ دريافت‌ می‌كنند.

بیمه سلامت در آلمان

‌دوره‌های تحصيلی

۱. دوره‌های حرفه‌ای منتهی به‌ مدرک Associate كه‌ طی آن‌ دانش‌آموزان ‌ بعد از تحصيلات‌ ۹ ساله‌ اجباری و در پايان‌ دوره‌ اول‌ دبيرستان، پنج سال‌ تحصيلی را در كالج‌های فناوریCollege of Technology) ) واقع در ژاپن می‌گذرانند. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۱۶۷ واحد Credits) ) است. با مدرک Associate، دانشجو می‌تواند متقاضی ورود به‌ سال‌ دوم‌ يا سوم‌ دوره‌ Bachelor در دانشگاه‌های ژاپن شود.

۲. دوره‌های دو ساله‌ منتهی به‌ مدرک Associate در صورت‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ در كالج‌ها Junior College) ) گذرانده‌ می‌شود. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۶۲ واحدCredits) ) است. همچون‌ مورد قبل، با مدرک Associate دانشجو می‌تواند متقاضی ورود به‌ سال‌ دوم‌ يا سوم‌ دوره‌ Bachelor در دانشگاه‌های ژاپن شود.

۳. دوره (Bachelor (Gakushi که شامل‌ چهار سال‌ تحصيل‌ بعد از ديپلم‌ دبيرستان‌ است. اين‌ دوره‌ در برگيرنده‌ ۱۲۴ واحد Credits) ) است. رشته‌های پزشكی، دندانپزشكی و دامپزشكی در دانشگاه های ژاپن با شش‌ سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ نيز شامل‌ ۱۸۸ واحد است.

۴. دوره (Master (Shushi که شامل‌ دو سال‌ تحصيل‌، با شرط‌ داشتن‌ مدرک Bachelor و موفقيت‌ در امتحانات‌ ورودی است. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۳۰ واحد Credits) ) است. پس‌ از موفقيت‌ در امتحانات، دانشجو موظف‌ به‌ انتخاب‌ كار پژوهشی است‌ و با دفاع‌ موفقيت‌آميز از پايان‌ نامه‌ پژوهشی خود به‌ دريافت‌ مدرک (Master (Shushi از دانشگاه های ژاپن نائل‌ می‌شود.

۵. دوره (Ph.D (Hakushi که شامل‌ سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ شرط‌ داشتن‌ مدرک Master و نيز موفقيت‌ در امتحانات‌ ورودی كه‌ شامل‌ دفاع‌ از پايان‌‌نامه‌ دوره Master است. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۳۰ واحد Credits) ) است. موفقيت‌ در امتحانات‌ و دفاع‌ از پايان‌‌نامه‌ پژوهشی شرط‌ دريافت‌ مدرک (Ph.D (Hakushi از دانشگاه های ژاپن است.

‌نحوه‌ ارزشيابی مدارک تحصيلی

مدرک Associate به معنب و مفهوم «كاردانی» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود. آن دسته از مدارک دانشگاهی با دو يا سه سال‌ تحصيل در ژاپن و گذراندن معادل‌ حداقل‌ ۶۰ واحد سمتري كه‌ منجر به‌ اخذ مدرک Bachelor نشود، بعد از ديپلم‌ دبيرستان يا پيش دانشگاهی، «كاردانی» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود. مدرک (Bachelor (Gakushi در صورت‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان يا پيش دانشگاهی، «كارشناسی» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود. مدارک (Master (Shushi در صورت‌ داشتن‌ كارشناسی، «كارشناسی ارشد» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود. مدرک (Ph.D (Hakushi در صورت‌ داشتن‌ كارشناسی ارشد، «دكترا» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود.

ویزای دانشجویی ژاپن

دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در ژاپن را دارند باید جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام کنند. برای این امر متقاضی باید ابتدا گواهی پذیرش از موسسه ی آموزشی در کشور ژاپن را کسب کند. پس از صدور این گواهی میتوان جهت اخذ ویزا از طریق سفارت یا کنسولگری ژاپن اقدام کرد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی

  • 1. رزومه
  • 2. مدرک زبان انگلیسی
  • 3. گواهی پزشکی
  • 4. مصاحبه در سفارت
  • 5. 2 عدد عکس 45 در 45m
  • 6. سن زیر 35 سال
  • 7. هزینه 150 هزارتومان درخواست ویزا
  • 8. معرفی نامه از کارفرما در صورت وجود
  • 9. گواهی اتمام یا معافیت خدمت سربازی
  • 10. اصل و کپی دانشنامه (سه سری)
  • 11. خلاصه پایان نامه
  • 12. اصل و کپی ریزنمرات آخرین مدرک تحصیلی (سه سری)

دسترسی سریع

تمام آنچه که باید درمورد تحصیل در ژاپن بدانید!


بیمه سلامت در آلمان

چگونه تحصیلی آسان در ژاپن داشته باشیم؟

تحصیل در ژاپن

آشنایی با کشور ژاپن

تحصیل در ژاپن

ژاپن با مساحت حدود ۳۷۸ هزار متر مربع در بین کشورهای جهان مقام ۵۲ و در بین کشورهای آسیایی مقام ۱۳ را داراست.
ژاپن یکی از قوی تر کشورهای آسیایی در زمینه صنعت, تکنولوژی و دانش روز دنیا به شما می رود.
ژاپن با دارا بودن ۷۷۰ مرکز آموزشی، ۸۶ دانشگاه خصوصی و ۹۵ دانشگاه دولتی و ۲٫۸ میلیون دانشجو عنوان یکی از پیشرفته ترین کشورهای آسیایی را به خود اختصاص داده است.

تحصیل در ژاپن

دولت ژاپن سالانه پذیرای تقریبا ۱۳۰هزار دانشجوی خارجی است که تصمیم دارد این رقم را تا سال ۲۰۲۰ به دو برابر برساند و همچنین دانشگاه های ژاپن به دلیل تدریس به زبان انگلیسی و پیشتازی و موفقیت در عرصه تکنولوژی یکی از بهترین مقصدهای دانشجویان بین المللی محسوب میشود.

از نظر اقتصادی حتی با وجود آثار مخرب ناشی از جنگ های جهانی بر روی ژاپن، اما سومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است.

هزینه های زندگی در ژاپن

متوسط هزینه زندگی در ژاپن ۸۸ هزار ین (۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) در ماه است. طبیعتا گران‌ترین شهر ژاپن پایتخت این کشور، توکیو، است. برای تحصیل در ژاپن سازمان خدمات دانشجویی ژاپن (JASSO) هزینه بالغ بر ۱۰۳ هزار ین (۴ میلیون تومان) در ماه را برای مخارجی همچون کرایه خانه، غذا، بیمه، تفریح و دیگر هزینه‌ها مناسب می‌داند.

اگرچه بسیاری از دانشگاه‌های ژاپن مسکن مناسبی برای دانشجویان خارجی در نظر گرفته‌اند. هزینه این مسکن‌ها به نسبت پایین است اما تعداد آن‌ها به اندازه همه دانشجویان خارجی نیست. بنابراین باید زودتر از موعد نسبت به اجاره آن‌ها اقدام کرد. سوپرمارکت‌های ژاپن هم برای تامین مایحتاج غذایی قیمت‌های بسیار مناسبی دارند. به طور کلی یک دانشجو ماهیانه حدود ۱۰ هزار ین (۳۸۰ هزار تومان) باید صرف غذا کند.


چگونگی نظام آموزشی

تحصيلات‌ ابتدايی در ژاپن‌ از ۶ سالگی آغاز می‌شود كه‌ دانش آموران در آن‌ دروس‌ پايه‌ را فرا می‌گيرند. مدت‌ تحصيلات‌ ابتدايی در ژاپن (Elementary Schools) شش سال است. سپس‌ دانش‌آموزان‌ وارد دوره‌ دبيرستان‌ می‌شوند كه‌ تحصيلات‌ در آن‌ به‌ دو دوره‌ سه‌ ساله‌ تقسيم‌ می‌شود. تحصيلات‌ ابتدايی و دوره اول دبيرستان Lower Secondary Schools) ) در مجموع‌ ۹ سال‌ است‌ كه‌ اجباری است. تحصیل در ژاپن

در اين‌ زمان‌ دانش‌آموز می‌تواند دبيرستان‌ را ترک كند و در كالج‌های فناوری College of Technology) ) در ژاپن ادامه‌ تحصيل‌ دهد يا در سه سال‌ دوره‌ دوم‌ دبيرستان‌ Upper Secondary Schools) ) ادامه‌ تحصيل‌ دهد و در پايان‌ دوره‌ ۱۲ ساله‌ تحصيلات‌ پيش‌دانشگاهی، موفق‌ به‌ گرفتن‌ ديپلم‌ دبيرستانی شود. دانش‌آموزان‌ در امتحانات‌ سراسری تحت‌ عنوان‌ NCUEE شركت‌ می‌كنند. اين‌ امتحانات‌ از ۱۸ درس‌ در موضوع‌های زبان‌ ژاپنی، علوم‌ اجتماعی، رياضيات، علوم‌ و زبان‌ خارجی برگزار می‌شود.

تحصیلات قبل از شروع مقطع کارشناسی در دانشگاه و نیز دوره کارشناسی به زبان ژاپنی ارائه میگردد. تحصیل در ژاپن
در مقطع کارشناسی دانشجویان باید آشنایی کامل با زبان ژاپنی داشته باشند. البته متقاضیان ادامه تحصیل در ژاپن میتوانند یک سال قبل از ورود به تحصیلات دانشگاهی در کالج های زبان ژاپنی شرکت کنند. تحصیل کارشناسی در ژاپن به زبان انگلیسی مقدور نمی باشد. تحصیل در ژاپن

تحصیلات دانشگاهی

برای ورود به‌ دانشگاه‌های ژاپن‌ برای تحصیل در ژاپن داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ و گذراندن‌ موفقيت‌آميز امتحانات‌ سراسری ورودی دانشگاه‌ها (NCUEE) الزامی است. مراكز آموزش‌ عالی در ژاپن‌ به‌ سه‌ دسته‌ دولتی، محلی و خصوصی تقسيم‌ می‌شوند. دانشگاه‌های دولتی و محلی تحت‌ پوشش‌ وزارت‌ آموزش، علوم‌ و فرهنگ‌ ژاپن‌ هستند. دانشگاه‌های خصوصی نيز با مجوز اين‌ وزارتخانه‌ فعاليت‌ می‌كنند و با در نظر گرفتن‌ مسائل‌ آموزشی، درصدی از هزينه‌های خود را نيز از دولت‌ دريافت‌ می‌كنند.

بیمه سلامت در آلمان

‌دوره‌های تحصيلی

۱. دوره‌های حرفه‌ای منتهی به‌ مدرک Associate كه‌ طی آن‌ دانش‌آموزان ‌ بعد از تحصيلات‌ ۹ ساله‌ اجباری و در پايان‌ دوره‌ اول‌ دبيرستان، پنج سال‌ تحصيلی را در كالج‌های فناوریCollege of Technology) ) واقع در ژاپن می‌گذرانند. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۱۶۷ واحد Credits) ) است. با مدرک Associate، دانشجو می‌تواند متقاضی ورود به‌ سال‌ دوم‌ يا سوم‌ دوره‌ Bachelor در دانشگاه‌های ژاپن شود. تحصیل در ژاپن

۲. دوره‌های دو ساله‌ منتهی به‌ مدرک Associate در صورت‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ در كالج‌ها Junior College) ) گذرانده‌ می‌شود. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۶۲ واحدCredits) ) است. همچون‌ مورد قبل، با مدرک Associate دانشجو می‌تواند متقاضی ورود به‌ سال‌ دوم‌ يا سوم‌ دوره‌ Bachelor در دانشگاه‌های ژاپن شود. تحصیل در ژاپن

۳. دوره (Bachelor (Gakushi که شامل‌ چهار سال‌ تحصيل‌ بعد از ديپلم‌ دبيرستان‌ است. اين‌ دوره‌ در برگيرنده‌ ۱۲۴ واحد Credits) ) است. رشته‌های پزشكی، دندانپزشكی و دامپزشكی در دانشگاه های ژاپن با شش‌ سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ نيز شامل‌ ۱۸۸ واحد است.

۴. دوره (Master (Shushi که شامل‌ دو سال‌ تحصيل‌، با شرط‌ داشتن‌ مدرک Bachelor و موفقيت‌ در امتحانات‌ ورودی است. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۳۰ واحد Credits) ) است. پس‌ از موفقيت‌ در امتحانات، دانشجو موظف‌ به‌ انتخاب‌ كار پژوهشی است‌ و با دفاع‌ موفقيت‌آميز از پايان‌ نامه‌ پژوهشی خود به‌ دريافت‌ مدرک (Master (Shushi از دانشگاه های ژاپن نائل‌ می‌شود. تحصیل در ژاپن

۵. دوره (Ph.D (Hakushi که شامل‌ سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ شرط‌ داشتن‌ مدرک Master و نيز موفقيت‌ در امتحانات‌ ورودی كه‌ شامل‌ دفاع‌ از پايان‌‌نامه‌ دوره Master است. اين‌ دوره‌ شامل‌ ۳۰ واحد Credits) ) است. موفقيت‌ در امتحانات‌ و دفاع‌ از پايان‌‌نامه‌ پژوهشی شرط‌ دريافت‌ مدرک (Ph.D (Hakushi از دانشگاه های ژاپن است.


‌نحوه‌ ارزشيابی مدارک تحصيلی

مدرک Associate به معنب و مفهوم «كاردانی» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود. آن دسته از مدارک دانشگاهی با دو يا سه سال‌ تحصيل در ژاپن و گذراندن معادل‌ حداقل‌ ۶۰ واحد سمتري كه‌ منجر به‌ اخذ مدرک Bachelor نشود، بعد از ديپلم‌ دبيرستان يا پيش دانشگاهی، «كاردانی» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود. تحصیل در ژاپن
مدرک (Bachelor (Gakushi در صورت‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستان يا پيش دانشگاهی، «كارشناسی» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود.
مدارک (Master (Shushi در صورت‌ داشتن‌ كارشناسی، «كارشناسی ارشد» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود.
مدرک (Ph.D (Hakushi در صورت‌ داشتن‌ كارشناسی ارشد، «دكترا» در دانشگاه های ژاپن ارزشيابی می‌شود.

ویزای دانشجویی ژاپن

دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در ژاپن را دارند باید جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام کنند. برای این امر متقاضی باید ابتدا گواهی پذیرش از موسسه ی آموزشی در کشور ژاپن را کسب کند. پس از صدور این گواهی میتوان جهت اخذ ویزا از طریق سفارت یا کنسولگری ژاپن اقدام کرد. تحصیل در ژاپن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی

  • ۱٫ رزومه
  • ۲٫ مدرک زبان انگلیسی
  • ۳٫ گواهی پزشکی
  • ۴٫ مصاحبه در سفارت
  • ۵٫ ۲ عدد عکس ۴۵ در ۴۵m
  • ۶٫ سن زیر ۳۵ سال
  • ۷٫ هزینه ۱۵۰ هزارتومان درخواست ویزا
  • ۸٫ معرفی نامه از کارفرما در صورت وجود
  • ۹٫ گواهی اتمام یا معافیت خدمت سربازی
  • ۱۰٫ اصل و کپی دانشنامه (سه سری)
  • ۱۱٫ خلاصه پایان نامه
  • ۱۲٫ اصل و کپی ریزنمرات آخرین مدرک تحصیلی (سه سری)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *