۲۳ اصطلاح آلمانی که بهتر است بدانید
۲۳ اصطلاح آلمانی که بهتر است بدانید
بهمن ۲۷, ۱۳۹۷
۱۰ ارز قدرتمند جهان
۱۰ ارز قدرتمند جهان
اسفند ۲, ۱۳۹۷
نمایش همه
برنامه ویزای کار فارغ التحصیلان کانادایی و استادی پرمیت

برنامه ویزای کار فارغ التحصیلان کانادایی
(Post-Graduation Work Permit Program (PGWPP

بعد از تحصیل در مقطع لیسانس یا فوق یا … میتوانید برای ویزای کار و سپس اقامت دائم کانادا اقدام کنید برای اینکار با مدارک مشخص زیر باید برای ویزای کار – ورک پرمیت- مخصوص فارغ التحصیلان اقدام کنید. البته بعضی از موسسات آموزشی در لیست معتبر اداره مهاجرت DLI نمی باشد لیست موسسات آموزشی معتبر دولت کانادا را ببینید.


استادی پرمیت کانادا
با داشتن ویزای دانشجویی یا همان برگه استادی پرمیت کانادا Study Permit Canada که برای دوره های بالای ۶ماه صادر می شود و اصل برگه را در فرودگاه آفیسر به شما میدهد میتوان برای تحصیل و اجازه کار موقت(هفته ای ۲۰ساعت) در کانادا حضور داشت. اگر نوع موسسه خود را تغییر دهید باید به اداره مهاجرت اطلاع دهید و مدت زمان حضور شما بعد از پایان دوره جدید فقط ۱۸۰ روز است. در هنگام دریافت ویزای دانشجویی باید کد DLI یا CAQ کبک را داشته باشید.

اگر تحصیلات خود را در کانادا با شرایط زیر به اتمام رسانده اید میتوانید برای اجازه کار بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنید:
سن شما بالای ۱۸ سال باشد
حداقل دوره شما متناوب و بیش از ۸ ماه باشد
مدرک معتبر از دانشگاه محل تحصیل گرفته باشید (مدارس خصوصی بجز چند مدرسه دولتی در کبک مورد قبول نیست)

تعداد روز های مجاز درخواست مجوز کار پس از فارغ التحصیلی:
فرصت درخواست اجازه کار پس از فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی ۱۸۰ روز میباشد، در طی این مدت نیاز به مجوز تحصیلی معتبر ندارید.

البته شرایط زیر را باید داشته باشید:
برنامه ای که در آن شرکت کرده اید و تمام شده، باید تمام وقت و حداقل هشت ماه (در کبک ۹۰۰ ساعت) باشد.
تحصیل در برنامه بورسیه تحصیلی کشورهای مشترک المنافع کانادایی (Global Affairs Canada (GAC نباشد آموزش از راه دور نبوده باشد
آموزش از راه دور نباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *