برای دریافت ویزای دانشجویی از سفارت آلمان لازم است که متقاضی دارای دلیل موجه برای درخواست ویزا باشد. داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آلمان، دعوت نامه تجاری و توریستی، گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس و... می توانند از دلایل موجه برای درخواست ویزای آلمان باشد. اما با توجه به صدور ویزای شینگن توسط سفارت آلمان در تهران، داشتن دعوت نامه و پذیرش به تنهایی تضمینی برای صدور ویزا ایجاد نمی کند و سفارت آلمان در ایران برای صدور و یا عدم صدور ویزا اختیار تام دارد. برای درخواست ویزای دانشجویی از سفارت آلمان مدارک زیر را باید به سفارت ارائه داد. البته در برخی موارد سفارت آلمان ممکن است از متقاضی مدارک دیگری را هم درخواست نماید:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • ترجمه آلمانی شناسنامه متقاضی به همراه همراهان + کپی تمام صفحات
  • ترجمه آلمانی گواهی عدم سوء پیشینه + کپی آن
  • شش قطعه عکس بدون رتوش ۴٫۵*۳٫۵ و دو قطعه عکس ۴*۵ رنگی با زمینه سفید
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه + دو نسخه کپی تمام صفحات آن (حتی صفحات سفید)
  • مدرک مالی (Bank Statement ) برای این مدرک به دو صورت میتوان اقدام کرد:
  • الف: افتتاح حساب بانکی در آلمان که نشان دهنده ۱۰ هزار یورو در حساب شخصی خود متقاضی در آلمان (قابل حواله از بانک های ایران) باشد + کپی صورت حساب و موجودی
  • ب: ارائه گواهی ساپورت مالی توسط یک فرد مقیم آلمان که برای این منظور فرد ساپورت کننده باید مدارک زیر را ارئه دهد:
    • معرفی نامه (Meldezettel )
    • اجاره نامه یاکپی سند منزل (Mietvertrag )
    • قرارداد کار (Arbeitsvertrag )
  • اصل پذیرش (Admission ) دریافت شده از دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی آلمان + کپی آن
  • گواهی اشتغال به کار یا سابقه رسمی کار در ایران + کپی آن
  • گواهی سلامت عمومی (فرم آن قابل دریافت از سفارت است)
  • اجاره نامه رسمی خوابگاه یا آپارتمان در آلمان + کپی آن
  • بیمه مسافرتی با حداقل اعتبار ۳ ماهه
فرایند صدور ویزا در سفارت آلمان به طور متوسط سه ماه به طول می انجامد اما در موارد خاصی ممکن است این زمان کمتر و یا بیشتر باشد.

جستجوی برنامه ها