تحصیل رایگان در آلمان , مهاجرت تحصیلی به آلمان , تحصیل در چین
اخذ ویزای کار آلمان بدون نیاز به مدرک دانشگاهی ممکن شد
دی ۱۲, ۱۳۹۷
تغییرات مهاجرت به کانادا در سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱
تغییرات مهاجرت به کانادا در سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱
دی ۱۵, ۱۳۹۷
نمایش همه
تحصیل در لهستان

شرایط تحصیل در لهستان

بیمه سلامت در آلمان

چگونه برای تحصیل در لهستان اقدام کنیم ؟

تحصیل در لهستان چگونه است؟

لهستان کشوری است در قاره اروپا. این کشور با تدریس بیش از 400 دوره و رشته ی تحصیلی به زبان انگلیسی موقعیت بسیار خوبی برای متقاضیان خارجی فراهم میکند و با توجه به این شرایط امروزه بیش از 46000 دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل در لهستان هستند که از سراسر جهان راهی این کشور شده اند. .

به تازگی دانشجویان آسیایی هم برای تحصیل در لهستان متقاضی هستند.

لهستان امن تر از بسیاری از کشور های اروپایی است. حتی بسیاری از کشور هایی که بسیار امن در نظر گرفته شده، نرخ جرایم آن ها بیشتر از لهستان است. لذا لهستان در اینجا ایمن ترین کشور برای دانشجویان با هر نژاد، عقیده و اصالتی می باشد.

از سال ۲۰۰۷ سیستم آموزش عالی در لهستان به سه حوزه تقسیم شده است: دوره لیسانس ، فوق لیسانس ، دکترا

این سیستم آموزشی در لهستان مربوط به تمامی دوره های دانشگاهی به غیر از حقوق ،داروسازی، روانشناسی ، پزشکی و دندانپزشکی میشود، که هنوز هم بر اساس سیستم دو مرحله ای(فوق لیسانس و دکترا) می باشد.

امروزه دانشگاه های لهستان از شیوه های نوین آموزشی استفاده میکند. به طور مثال: دانشگاه های شهر وشو دارای بالاترین رتبه بین المللی هستند.

مقاطع مختلف تحصیل

دوره کارشناسی غیر مهندسی(لیسانس): با گذراندن 3 تا 5 سال در کالج فنی و حرفه ای/مهندسی در دانشگاه های لهستان اخذ می شود.

دوره کارشناسی(مهندسی): با گذراندن 3 تا 5 سال در کالج مهندسی علوم، کشاورزی و اقتصاد در دانشگاه های لهستان اخذ می شود.

دوره کارشناسی ارشد( فوق لیسانس ):مدرک های معادل در لهستان به شرح زیر است: کارشناسی ارشد هنر، کارشناسی ارشد مهندسی، کارشناسی ارشد مهندس معماری، پزشک با صلاحیت، دندانساز یا دامپزشک. تصدیق این مدارک طی 2 تا 5 سال تحصیل مداوم در دانشگاه لهستان به طول می انجامد. فردی که دیپلم کالج را دارد طی 2 تا 5 سال می تواند مدرک کارشناسی ارشد را در دانشگاه های لهستان بگیرد.

دوره دکتراPHD) ): مدرک دکترا در دانشگاه های لهستان به کسی داده می شود که در امتحان دکترا قبول شده باشد و با موفقیت از پایان نامه ی خود دفاع کرده باشد. برای گرفتن مدرک صلاحیت دکتری فرد میبایست مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن را از دانشگاه های لهستان در دست داشته باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزا از سفارت لهستان در تهران

ویزای لهستان برای دانشجویانی که از سایر کشورهای اروپایی به این کشور می آیند ضروری نیست اما آنان باید در صورت اقامت بیش از 90 روز در لهستان در خواست اقامت دهند.

ویزا های لهستان برای مدت حداکثر سه ماه داده می شود. در صورت قصد اقامت در لهستان نیاز به تمدید ویزا با درخواست اقامت از اداره Vivodeship45 روز قبل از تاریخ انقضای ویزا برای آن دوره از زندگی است. برای همیاری بیشتر، دانشجویان باید با قسمت اداری دانشگاهشان در ارتباط باشند.

  • ترجمه مدارک باید انگلیسی باشد ، لهستانی لازم نیست.
  • فرم رویداد تکمیل شده و امضا شده
  • پاسپورت معتبر با 6 ماه تاریخ اعتبار به همراه یک برگ کپی از آن (پاسپورت قبلی هم باید سفارت برده شود).
  • کپی ویزاهای قبلی در صورت موجود
  • یک قطعه عکس جدید و به روز در سایز 35×45 mm
  • اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی (تایید وزارت امور خارجه + دادگستری) و کپی تمام صفحات شناسنامه
  • رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرت پزشکی که حداقل 30000 یورو رو پوشش دهند. تمامی بیمه ها مورد قبول سفارت می باشد.
  • 60 یورو پول نقد
  • اصل دعوت نامه از دانشگاه های لهستان
  • اصل پرداخت شهریه در دانشگاه های لهستان
  • ترجمه مدارک دانشگاه از دیپلم تا به بالا به زبان انگلیسی
  • رزرو هتل برای چند روز اول اقامت در لهستان
بیمه سلامت در آلمان

مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه های لهستان

  • ملزومات ثبت نام بستگی به تصمیم دانشگاه های لهستان دارد و باید بر روی وب سایت دانشگاه انتخابی تایید شده باشد.
  • پر کردن یک فرم در خواست نامه
  • فرستادن یک نسخه از مدرسه راهنمایی (یا دانشگاه/کالج)
  • مدرک مهارت زبان انگلیسی (معمولا تافل) ضروری می باشد. (البته به مدرک نیازی نیست و فرد میتواند دوره های زبان را در لهستان بگذراند)
  • اسکن پاسپورت و دانشنامه و ریز نمره آخرین دوره درسی
  • برخی از دانشگاه ها توصیه نامه، مقالات شخصی و دیگر مدارک که در سایتشان ذکر شده است را می خواهند، غالباً این مدارک برای مقطع دکترا می باشد
  • داشتن مدرک زبان برای اپلای الزامی نیست زیرا در صورت نداشتن مدرک زبان میتوانید دوره زبان را در این کشور دنبال کنید. این دوره گاه به صورت رایگان از طرف دانشگاه ارایه شده ولی در برخی از دانشگاه های لهستان دارای هزینه می باشد.
  • مدارس هنر لهستان همانند سازمان تربیت بدنی و دیگر سازمانها، آزمون های استعداد را ترتیب می دهند.
  • لهستان اظهار دارد که هیئت اعتبار مسئول نظارت و کنترل بر استاندارد های آموزشی در موسسات آموزش عالی لهستان می باشد. این هیئت با دفاتر اعتبار در دیگر کشور ها در حال همکاری می باشد.
  • تمام مقررات براساس اعتبار سنجی مدراک و امضای توافق دو جانبه با کشورهای در لیست در خصوص به رسمیت شناختن مدارک توسط لهستان می باشد که در صفحه وب دفاتر به رسمیت شناختن آکادمیک و تبادل بین المللی موجود است.

نمایندگان رویای پارسیان برای تحصیل در لهستان در این مرحله پروسه اخذ پذیرش را آغاز میکنند و برای افزایش شانس متقاضیان در تمامی دانشگاه های لهستان اپلای خواهند کرد.

شرایط تحصیلی

سال تحصیلی در دانشگاه های لهستان به دو بخش تقسیم می شود : پاییز(اکتبر-اواسط فوریه)، ترم بهار(اواسط فوریه-ژوئن). هر کدام از آن ها با آزمون دوره ای پایان می یابد.

برای تحصیل در لهستان نیاز به یادگیری زبان لهستانی نیست زیرا برنامه ها و دروس ارائه شده در دانشگاه ها به زبان انگلیسی می باشد. اطلاع در مورد اعطای مدرک زبان لهستان در کمیسیون اعطای گواهی به خارجی زبانان آمده است.

شرکت بیمه درمانی هم باید فسخ قرارداد را به صورت کتبی تأیید کند. سپس این نامه تأیید لغو بیمه قبلی را با فرم درخواستی جدید را به شرکت بیمه جدید ارسال کنید. اما اگر شرکت بیمه شما ناگهان پول بیشتری از شما درخواست می کند، شما به عنوان «حق ویژه لغو قرارداد» می توانید قرارداد خود را قبل از ۱۸ ماه عضویت هم  لغو کنید و قرارداد جدید بیمه درمانی عقد کنید.

لطفا توجه داشته باشید: تعویض از شرکت بیمه خصوصی به یک بیمه عمومی اغلب بسیار دشوار است، حتی در مواردی نا ممکن است. قبل از درخواست بیمه درمانی خصوصی، شما باید از عواقب احتمالی آن با خبر باشید.


دسترسی سریع

شرایط تحصیل در لهستان

بیمه سلامت در آلمان

چگونه برای تحصیل در لهستان اقدام کنیم ؟

تحصیل در لهستان چگونه است؟

لهستان کشوری است در قاره اروپا. این کشور با تدریس بیش از ۴۰۰ دوره و رشته ی تحصیلی به زبان انگلیسی موقعیت بسیار خوبی برای متقاضیان خارجی فراهم میکند و با توجه به این شرایط امروزه بیش از ۴۶۰۰۰ دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل در لهستان هستند که از سراسر جهان راهی این کشور شده اند. .

به تازگی دانشجویان آسیایی هم برای تحصیل در لهستان متقاضی هستند.

لهستان امن تر از بسیاری از کشور های اروپایی است. حتی بسیاری از کشور هایی که بسیار امن در نظر گرفته شده، نرخ جرایم آن ها بیشتر از لهستان است. لذا لهستان در اینجا ایمن ترین کشور برای دانشجویان با هر نژاد، عقیده و اصالتی می باشد.

از سال ۲۰۰۷ سیستم آموزش عالی در لهستان به سه حوزه تقسیم شده است: دوره لیسانس ، فوق لیسانس ، دکترا

این سیستم آموزشی در لهستان مربوط به تمامی دوره های دانشگاهی به غیر از حقوق ،داروسازی، روانشناسی ، پزشکی و دندانپزشکی میشود، که هنوز هم بر اساس سیستم دو مرحله ای(فوق لیسانس و دکترا) می باشد.

امروزه دانشگاه های لهستان از شیوه های نوین آموزشی استفاده میکند. به طور مثال: دانشگاه های شهر وشو دارای بالاترین رتبه بین المللی هستند.


مقاطع مختلف تحصیل

دوره کارشناسی غیر مهندسی(لیسانس): با گذراندن ۳ تا ۵ سال در کالج فنی و حرفه ای/مهندسی در دانشگاه های لهستان اخذ می شود.

دوره کارشناسی(مهندسی): با گذراندن ۳ تا ۵ سال در کالج مهندسی علوم، کشاورزی و اقتصاد در دانشگاه های لهستان اخذ می شود.

دوره کارشناسی ارشد( فوق لیسانس ):مدرک های معادل در لهستان به شرح زیر است: کارشناسی ارشد هنر، کارشناسی ارشد مهندسی، کارشناسی ارشد مهندس معماری، پزشک با صلاحیت، دندانساز یا دامپزشک. تصدیق این مدارک طی ۲ تا ۵ سال تحصیل مداوم در دانشگاه لهستان به طول می انجامد. فردی که دیپلم کالج را دارد طی ۲ تا ۵ سال می تواند مدرک کارشناسی ارشد را در دانشگاه های لهستان بگیرد.

دوره دکتراPHD) ): مدرک دکترا در دانشگاه های لهستان به کسی داده می شود که در امتحان دکترا قبول شده باشد و با موفقیت از پایان نامه ی خود دفاع کرده باشد. برای گرفتن مدرک صلاحیت دکتری فرد میبایست مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن را از دانشگاه های لهستان در دست داشته باشد.


مدارک لازم برای دریافت ویزا از سفارت لهستان در تهران

ویزای لهستان برای دانشجویانی که از سایر کشورهای اروپایی به این کشور می آیند ضروری نیست اما آنان باید در صورت اقامت بیش از ۹۰ روز در لهستان در خواست اقامت دهند.

ویزا های لهستان برای مدت حداکثر سه ماه داده می شود. در صورت قصد اقامت در لهستان نیاز به تمدید ویزا با درخواست اقامت از اداره Vivodeship45 روز قبل از تاریخ انقضای ویزا برای آن دوره از زندگی است. برای همیاری بیشتر، دانشجویان باید با قسمت اداری دانشگاهشان در ارتباط باشند.

  • ترجمه مدارک باید انگلیسی باشد ، لهستانی لازم نیست.
  • فرم رویداد تکمیل شده و امضا شده
  • پاسپورت معتبر با ۶ ماه تاریخ اعتبار به همراه یک برگ کپی از آن (پاسپورت قبلی هم باید سفارت برده شود).
  • کپی ویزاهای قبلی در صورت موجود
  • یک قطعه عکس جدید و به روز در سایز ۳۵×۴۵ mm
  • اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی (تایید وزارت امور خارجه + دادگستری) و کپی تمام صفحات شناسنامه
  • رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرت پزشکی که حداقل ۳۰۰۰۰ یورو رو پوشش دهند. تمامی بیمه ها مورد قبول سفارت می باشد.
  • ۶۰ یورو پول نقد
  • اصل دعوت نامه از دانشگاه های لهستان
  • اصل پرداخت شهریه در دانشگاه های لهستان
  • ترجمه مدارک دانشگاه از دیپلم تا به بالا به زبان انگلیسی
  • رزرو هتل برای چند روز اول اقامت در لهستان

بیمه سلامت در آلمان

مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه های لهستان

  • ملزومات ثبت نام بستگی به تصمیم دانشگاه های لهستان دارد و باید بر روی وب سایت دانشگاه انتخابی تایید شده باشد.
  • پر کردن یک فرم در خواست نامه
  • فرستادن یک نسخه از مدرسه راهنمایی (یا دانشگاه/کالج)
  • مدرک مهارت زبان انگلیسی (معمولا تافل) ضروری می باشد. (البته به مدرک نیازی نیست و فرد میتواند دوره های زبان را در لهستان بگذراند)
  • اسکن پاسپورت و دانشنامه و ریز نمره آخرین دوره درسی
  • برخی از دانشگاه ها توصیه نامه، مقالات شخصی و دیگر مدارک که در سایتشان ذکر شده است را می خواهند، غالباً این مدارک برای مقطع دکترا می باشد
  • داشتن مدرک زبان برای اپلای الزامی نیست زیرا در صورت نداشتن مدرک زبان میتوانید دوره زبان را در این کشور دنبال کنید. این دوره گاه به صورت رایگان از طرف دانشگاه ارایه شده ولی در برخی از دانشگاه های لهستان دارای هزینه می باشد.
  • مدارس هنر لهستان همانند سازمان تربیت بدنی و دیگر سازمانها، آزمون های استعداد را ترتیب می دهند.
  • لهستان اظهار دارد که هیئت اعتبار مسئول نظارت و کنترل بر استاندارد های آموزشی در موسسات آموزش عالی لهستان می باشد. این هیئت با دفاتر اعتبار در دیگر کشور ها در حال همکاری می باشد.
  • تمام مقررات براساس اعتبار سنجی مدراک و امضای توافق دو جانبه با کشورهای در لیست در خصوص به رسمیت شناختن مدارک توسط لهستان می باشد که در صفحه وب دفاتر به رسمیت شناختن آکادمیک و تبادل بین المللی موجود است.

نمایندگان رویای پارسیان برای تحصیل در لهستان در این مرحله پروسه اخذ پذیرش را آغاز میکنند و برای افزایش شانس متقاضیان در تمامی دانشگاه های لهستان اپلای خواهند کرد.

شرایط تحصیلی

سال تحصیلی در دانشگاه های لهستان به دو بخش تقسیم می شود : پاییز(اکتبر-اواسط فوریه)، ترم بهار(اواسط فوریه-ژوئن). هر کدام از آن ها با آزمون دوره ای پایان می یابد.

برای تحصیل در لهستان نیاز به یادگیری زبان لهستانی نیست زیرا برنامه ها و دروس ارائه شده در دانشگاه ها به زبان انگلیسی می باشد. اطلاع در مورد اعطای مدرک زبان لهستان در کمیسیون اعطای گواهی به خارجی زبانان آمده است.

شرکت بیمه درمانی هم باید فسخ قرارداد را به صورت کتبی تأیید کند. سپس این نامه تأیید لغو بیمه قبلی را با فرم درخواستی جدید را به شرکت بیمه جدید ارسال کنید. اما اگر شرکت بیمه شما ناگهان پول بیشتری از شما درخواست می کند، شما به عنوان «حق ویژه لغو قرارداد» می توانید قرارداد خود را قبل از ۱۸ ماه عضویت هم  لغو کنید و قرارداد جدید بیمه درمانی عقد کنید.

لطفا توجه داشته باشید: تعویض از شرکت بیمه خصوصی به یک بیمه عمومی اغلب بسیار دشوار است، حتی در مواردی نا ممکن است. قبل از درخواست بیمه درمانی خصوصی، شما باید از عواقب احتمالی آن با خبر باشید.


 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *