اخذ ویزای دانشجویی از چین

آن دسته از متقاضیان تحصیل در چین که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاههای این کشور می‌شوند باید برای دریافت ویزای دانشجویی چین اقدام کنند. ویزای دانشجویی X-Visa  یا Student Visa نوعی از ویزا است که دانشجویان محصل در دانشگاههای چین باید برای دوره‌های زبان بالای ۶ماه، کارشناسی و کارشناسی ارشد دریافت کنند. اگر مدت اقامت فرد در کشور چین کمتر از ۶ماه باشد نیازی به X-Visa‌ یا ویزای دانشجویی نیست. برای اقامت کمتر از ۶ماه نوع دیگری از ویزا به نام F-Visa صادر می‌شود.

ویزای دانشجویی چین بین ۶ماه تا ۱سال اعتبار دارد و دانشجویان می‌توانند پس از اتمام ویزا اقدامات مربوط به تمدید آن را در کشور چین انجام دهند.

رای دریافت ویزای دانشجویی چین چه مدارکی لازم است؟

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل ۶ماه اعتبار
  • فرم‌های تکیمل‌شده دریافت ویزا
  • عکس ۳در۴ پشت‌نویسی شده (۲ قطعه)
  • اصل و کپی تأیید خارجه فرم درخواست ویزای دانشجویی- JW201 یا JW202- صادر شده از سوی واحد مربوط دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه با ترجمه انگلیسی و تأیید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
  • پرداخت هزینه صدور ویزا (۱۱۴ دلار برای X-Visa و ۷۳ دلار برای F-Visa)
  • گواهي‌نامه معاينه بدني Physical Examination برای کسانی که دوره تحصیلی‌شان بیش از یک سال طول می‌کشد.

توضیح: دریافت گواهی‌نامه معاینه بدنی یا سلامت برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان متقاضی ویزا باید فرم سلامت را از سایت دانشگاه خود در چین گرفته و برای انجام آزمایش‌ها و معاینات مربوط به آن، به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

  • پس از گذشت ۴ تا ۷ روز کاری از زمان ارائه مدارک بالا، ویزا صادر می شود.
  • بعد از ورود به چین، دانشجویان نیاز به خرید بیمه‌نامه (از کشور خود یا کشور چین) دارند.
  • ویزای تحصیلی چین multiple  است و محدودیتی برای تعداد سفر ندارد.
  • بستگان درجه یک دانشجویان متأهل با دریافت ویزای همراه چین می‌توانند دانشجو را در سفر به این کشور همراهی کنند.